Movies

Wil je op kamp?

klik hier

WELKOM BIJ SKP MOVIES!

reclame spots

bedrijfs videos

kortfilms

PHOTOGRAPHY

trailers

aftermovies

GET IN TOUCH

 
 
 
 
 
Reclame Spot
Kortfilm
Trailers
Photogratphie
Aftermovies
Bedrijfs Videos
 
 
 

SKP MOVIES

HISTORY


Depression is a monster


We volgen een jongen die zijn beste vriendin is verloren door een zelfdoding.

Hij maakt zich klaar om naar de begrafenis te gaan van haar, en trekt zijn zwarte kleren aan.Terwijl hij zich klaarmaakt voor de begrafenis denkt hij voortdurend aan haar en hun beste momenten komen boven en ziet ze voor hem als een flashback.


We zien een mooie begrafenis.

Op het einde zit hij op de tredes van de kerk, waarbij de pastoor naar hem toekomt.Hier wordt duidelijk dat de pastoor ook kampt met een depressie.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 29/02/2022

Duur: 1.16min


TOXIC Christmas Nightmare


TOXIC Christmas Nightmare het tweede jaar oprij bekroont tot grootste in 2021 bekroont tot grootste opelucht spookhuis en dit jaar in 2022 bekroont tot grootste indoor kerstpookhuis 


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 29/10/2022

Duur: 1.16min

SKP Rewind 2021


Het jaar zit er op en met veel plezier blikken we terug naar afgelopen jaar geniet samen met onze voorzitter en organizator van de mooiste momenten van 2021 


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 31/12/2021

Duur: 1.53min

BHTC onderwateropnames


Duik jij mee achter de schermen bij de onderwateropnames van SKP? Ons team dook letterlijk onder water voor een paar sfeershots. In deze video zie je onze mensen vol passie aan het werk. Tijdens deze opnames werd er zeker wel op de covid maatregelen gelet! Zoals je ziet komt dit op beeld misschien niet altijd zo over, maar dit is te wijten aan het feit dat een zwembad andere regels heeft: bv: een masker kan niet bij (onder)water gedragen worden, ook werd het zwembad speciaal voor ons team volledig afgehuurd.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen: 01/03/2021

release: 19/03/2021

Duur: 2.04min

SKP Stip it


Dag tegen pesten wordt symbool gesteld met ‘Stip It!’,een initiatief van Ketnet, waar SKP zeker zijn steentje aan wil bijdragen! We hebben er dan ook een video over gemaakt. Pesten is niet oké! Stop het pesten! SKP toont hiermee alvast aan dat pesten op onze Jeugdwerkingen of op onze set niet kan en daar ook geen plaats voor is! 


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 14/02/2021

Duur: 1.00min

Christmas Turnhout 2020


Tijdens deze koude Corona dagen heeft de  stad Turnhout wat moois voor zijn inwoners opgesteld, op de markt. Ons SKP Movies team ging een kijkje nemen en maakte deze prachtige aftermovie. Geniet van de gezellige kerstsfeer in stad Turnhout!


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 06/01/2021

Duur: 2.18min

Christmas Aarschot 2020


Tijdens deze koude Corona tijdens heeft stad Aarschit wat moois voor zijn inwoners opgesteld, op de markt. Ons SKP Movies team ging er een kijkje nemen en maakte deze prachtige aftermovie. Geniet van de gezellige kerstsfeer in stad Aarschot!


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 01/01/2021

Duur: 3.00min

SKP To Do List


Heb jij je to do lijstje al gemaakt? Hier is alvast dat van onze voorzitter Patrick. Misschien kan je al wat inspiratie opdoen?!  


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 29/12/2020

Duur: 0.55min

Kerstboodschap 2020


Beste SKP‘ertjes, 2020 was een kl*te jaar he! We  hebben niets kunnen doen, geen SKP Speelplein, geen kampen om nog maar te zwijgen van de opnames! Maar daar hadden we iets op gevonden! We lieten ons SKP’ertjes zelf over hun ervaringen vertellen bij SKP.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 24/12/2020

Duur: 3.33min

Nieuwjaarskamp vlog 2020


We gaan op kamp, meer bepaald op vlogkamp. Tijdens nieuwjaarsavond namen de animatoren het even over. Neem een kijkje op deze kamp werking.  


Productie: SKP Jeugd

opnamen: 31/12/2019

release:12/04/2020

Duur: 1.18min

Behind the scenes Halloween 2017


Een kijkje achter de schermen tijdens de opnamens van de Halloween-special van S&S (nu SKP). Neem een kijkje en snuif de angstige maar zeer gezellige sferen op, op de set’s van SKP Movies.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv (S&S Productions BE)

opnamen: 25/10/2017 Nachtopnamen

release: 12/04/2020

Duur: 4.14min

SKP Kerstspecial 2019


Het verhaal gaat over een jongen die bij zijn ouders geen Kerst viert. Dat is zeer jammer, want hij viert zo graag Kerst! Wanneer hij aan het spelen is met zijn Kerst speelgoed laat hij een traan erop vallen. Op wonderlijke wijze voelt de Kerstman deze traan en wordt wakker. Hij kan dit niet zo laten en besluit actie te ondernemen. Hij zorgt ervoor dat het gezin de sfeer van Kerst terug leert kennen.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen: 14/12/2019

release: 23/12/2019

Duur: 1.59min

Soulmate een SKP short movie:


Het verhaal van Soulmate gaat over twee vrienden. Wanneer op een dag het hoofdpersonage dromerig in het park zit, loopt er een meisje voorbij en vraagt aan de man wat een soulmate is. De man schrikt hiervan en begint het meisje te vertellen over zijn beste vriend. Het meisje kruipt bijna letterlijk in het hoofd van de man en ziet al zijn verhalen bijna live gebeuren.


Productie: SKP Movies fv (S&S Productions BE)

opnamen: 24-30/07/2017

release: 19/02/2019

Duur: 2.47min

SKP rewind 2018:


2018 zit er weer bijna op. Het jaar waarin SKP zijn levenslicht zag. Een jaar met ups en downs. Toch waren we telkens trots op het resultaat. Deze video komt gepaard met een mooie nieuwjaarsboodschap en allemaal korte fragmenten van de projecten uit 2018.


Productie: SKP Movies

opnamen: -

release: 30/12/2018

Duur: 3.18min

SKP Kerst special 2018:


We volgen het verhaal van een meid die op straat moet leven en eten krijgt van een voorbijgangster, een buurtbewoonster. Deze vrouw die net haar man verloren heeft wil Kerst niet alleen vieren en nodigt haar uit voor een dinner. Ze mag haar opfrissen en krijgt een kleedje van haar dochter, die ondertussen al uit huis is. Ze dineren samen en het meisje krijgt een katje als cadeau. Het meisje heeft echter zelf geen cadeau voorzien. Onder de Kerstboom ziet ze een doos verschijnen. Een cadeau dat ze aan de vrouw kan geven komt letterlijk uit de hemel, van haar man uit.


Productie: SKP Movies fv

opnamen: 12/12/2018

release 24/12/2018

Duur: 4.21min

SKP Film Stage:


Onze allereerste stage voor kids. Tijdens deze week ontvangden we 5 nieuwe leden, die samen met ons animatie team: Tania Van Eylen, Chiara Classens en Sven De Gieter een week werden ondergedompeld in de wereld van film. Ze leerde tijdens deze stage omgaan met een camera en toevoegen van licht en het gebruiken van geluid om tot een geheel te komen van een kortfilm. Deze week was een groot succes. Na deze week werd er rond tafel gezeten om in de verdere toekomst nog kampen te organiseren. 


Productie: SKP Movies fv

Stage: Herfstvakantie 2018

release: 09/11/2018

Duur: 8.41min

Make a Wish:


Make a Wish is het eerste project na de naamsverandering en zo dus onder de nieuwe naam: SKP Movies fv. Een week project waar we destijds aan werkte met een gevarieerd team. De opnames werden zowel in house opgenomen, toen onze vestiging nog in Zemst was, als in de school van onze HV (Sven), BA campus starrart. De buitenopnames hebben we gedaan op onze vaste buitenlocatie in Eppegem. Het project is tot stand gekomen uit een verliefd levens- verhaal waar we onze kers geboren personagens volgen doorheen hun leven. 


Productie: SKP Movies fv

opnamen: Krokusvakantie 2018

Premiere: 23/06/2018

release: 06/07/2018

duur: 21.03min

Last Minuut nog op Kamp?


Ontdek de last minuut deals
5   t.e.m.  9   Augustus


12 t.e.m. 16 Augustus


26 t.e.m.  31 Augustus

      

Met overnachting 


Een week vol fun aan zee!

Jouw vakantie is er eentje gevuld met fun en ravotten! We genieten een week lang volop van wat de kust te bieden heeft. Gocartraces op de dijk of een groots zandkastelenfestival kunnen alvast niet ontbreken. Vergeet je zwemkleren niet in te pakken, want we gaan voor veel spetter en splashplezier in het zwembad en ook een partijtje minigolf zal ons heel wat plezier opleveren. Voor wie nog energie over heeft, gaan we Uren fun op het strand, talloze spelletjes en uitdagingen brengen we tot een goed einde en met kers op de taard een uitstap naar Jumssquare . Je hoort het al: het wordt een vakantie om niet te vergeten!

We verblijven in Del Huzo.

»Rijk ontbijtbuffet met wit/bruin brood, ontbijtgranen, charcuterie, kazen, confituur, choco, yoghurt, fruit, fruitsap,...

»Warm middagmaal met soep, aardappelen (frietjes of rijst) groenten, vlees/vis en dessert.

»4-uurtje met koek en drank.

»Verzorgd avondmaal (bv. spaghetti, lasagne, buffet, rauwkostsalade,... )

»Huisbereide maaltijden met verse hoeveproducten van eigen kweek zorgen voor de nodige energie.Praktische:

Vertrek:

- Station Hasselt om 8u53 (Definitief uur volgt)

- Station Vilvoorde om 9u18 (Definitief uur volgt)

- Station Gent St-Pieters 10u53 (Definitief uur volgt)